XIII.Crossminton Hungarian Open

На 19.11.2022 год., в гр.Солт, Унгария се проведе XIII.Crossminton Hungarian Open. В турнира взеха участие двама състезатели на СК „Кросминтон България“ – Александър Димитров и Венцислав Трайчев.
Нашите момчета продължиха доброто си представяне на международни турнири, като в категорията „Двойки мъже +40“ победиха, на 1/ 4 финал, двойката от Словения Силво Видмар / Деян Микуш, което се прие като изненада от публиката в залата. В следващия мач се видя , че първата победа не е случайна и само точка не достигна на българите за класиране на финала. Те имаха мачпойт срещу поставените под номер 1 в турнира на двойки представители на Словения Кристиян Долиншек / Боян Йерман. В крайна сметка Александър Димитров и Венцислав Трайчев се качиха на подиума 3/ 4 място.
В категория „Мъже сингъл + 40“ Александър Димитров взе две победи срещу силни състезатели, но малко не му достигна за по -добро представяне и в крайна сметка завърши на четвърто място в групата.
Венцислав Трайчев направи много добро представяне на сингъл, като се класира на 1/ 4 финал, като втори в групата си. Там срещна Матияш Шуштершич, който беше фаворит. След много оспорван мач нашият представител взе победата и се изправи на 1/ 2 финал срещу бъдещия шампион Даниел Тутуц. Класата на Тутуц и натрупаната умора не позволиха на българина да преодолее този кръг от надпреварата. В крайна сметка Венцислав Трайчев записва пореден силен турнир, като в Унгария допусна само две загуби и те бяха от финалиста Славомир Милон и от шампиона Даниел Тутуц.
Поздравления на нашите момчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*